DVD Persen

  

Het nieuwste op mediagebied is natuurlijk de DVD.

DVD is dé ideale combinatie van hoge beeldkwaliteit met fantastisch geluid. Dit gekoppeld aan bedieningsgemak en vele extra mogelijkheden maakt dit hét product waarin alle mediadisciplines optimaal samenkomen.

CD perserij voor het persen van uw dvd of CD productie

DVD heeft een enorme opslagcapciteit van 4,7 GB tot 18 GB (resp. 133 minuten tot wel 525 minuten video) De DVD is nog steeds een product dat in volle opmars is. De verkoop van DVD-spelers groeit explosief en alle PC's die nu verkocht worden zijn standaard uitgerust met een DVD speler. De vraag naar nieuwe DVD's is dan ook zeer groot. De muziek DVD is een danige concurrent aan het worden voor de traditionele audio-cd.   

Mediatrack is dé ideale partner voor geheel verzorgde DVD persingen vanaf 300 stuks. Naast het persen kunt u bij ons ook terecht voor bijbehorend drukwerk, de verpakking, navigatie, vormgeving en ook de auteursrechten kunnen wij voor u afwikkelen met STEMRA. (indien nodig)

Iedereen kan voor persing bij ons terecht ongeacht genre of inhoud. We willen u graag persoonlijk begeleiden en van advies voorzien, zodat er uiteindelijk een op maat gesneden product van de persen rolt. We leveren de DVD's in de meest uiteenlopende verpakkingen afhankelijk van de uitstraling die bij uw product past. Van de vertrouwde zwarte of transparante DVD boxen tot een chique digipak.

Heeft u al een verpakking en drukwerk? Wij leveren uw DVD's ook op spindel.
We verzorgen per jaar veel DVD-persingen waardoor u altijd verzekerd bent van zeer scherpe prijzen.